Accountancy

Dé accountant van Eindhoven en omstreken!

Arthur Heeger

Accountancy

De jaarrekening

Baskuul accountancy ondersteunt ondernemers binnen het MKB met het samenstellen van hun jaarrekening. Vanuit de volledig bijgewerkte financiële administratie worden betrouwbare stukken opgesteld. Vaak ontstaan er tijdens het intakegesprek maar ook gedurende het jaar verschillende financiële of fiscale vragen. Deze vragen lossen wij op en zetten ze om in een passend advies. Daarnaast kun je bij jouw accountant ook terecht voor advies en uitvoering van overige opdrachten waarvoor een accountantsverklaring nodig is. Een accountant van Baskuul is dan ook voor elke ondernemer een aanvulling op zijn onderneming.

Ideale gesprekspartner

De reguliere dienstverlening van Baskuul Accountancy bestaat uit het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen. Daarnaast worden ook andere financiële overzichten beoordeeld en/of gecontroleerd. Onze accountants zijn waardige gesprekspartners en brengen daarmee jouw onderneming naar een hoger niveau.

Optimale samenwerking

De werkzaamheden kunnen (deels) op locatie plaatsvinden, hierdoor is er direct overleg mogelijk met de directie en/of administratieve afdeling. Alle overige werkzaamheden, zoals rapportages en publicatiestukken, vinden plaats op ons kantoor. Het resultaat is een jaarrekening die vanzelfsprekend voldoet aan de wet- en regelgeving. Daarnaast geeft deze ook direct inzicht in je financiën. De jaarrekening vormt zo de basis voor het verder optimaliseren van jouw financiële positie. Aan de hand van de jaarrekening stippel je dus ook een goed onderbouwde strategie voor de toekomst uit.

Ervaring, passie en kwaliteit

Onze accountants zijn ingeschreven in het register van de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA). Zij voeren hun werkzaamheden met de grootste zorg en kwaliteit uit; daar kun je op rekenen! Baskuul accountancy werkt met experts met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. Daardoor weet je zeker dat jouw stukken kwalitatief heel sterk in elkaar zitten.

Wat bieden wij nog meer?

“Alle aspecten van onze fusie zijn tot in de puntjes verzorgd door Baskuul. Ondanks een zeer complexe situatie, gezien de verschillende belangen en overdrachten, hebben Arthur en Erik ons altijd duidelijk kunnen maken wat er moest gebeuren en waarom dat moest gebeuren. Alle vastleggingen zijn top geregeld, de fusie is soepel afgerond en het eindresultaat is precies zoals wij het voor ogen hadden.”
Geert Verbeek
Collactive BMK

Financiële overzichten

Resultaat- & liquiditeitsprognoses

Begrotingen & budgetten

Managementrapportages

Publicatiestukken (KvK) & notulen aandeelhoudersvergadering

Financierings- & waarderingsvraagstukken

Subsidieverklaringen

Verzekerd belang verklaringen

Accountancy Eindhoven en omstreken

Accountants Eindhoven en omstreken