ACCOUNTANCY

Baskuul accountancy ondersteunt ondernemers binnen het MKB met het samenstellen van hun jaarrekening. Vanuit de volledig bijgewerkte financiële administratie worden betrouwbare stukken opgesteld. Vaak ontstaan er tijdens het intakegesprek maar ook gedurende het jaar verschillende financiële of fiscale vragen. Deze vragen lossen wij op en zetten ze om in een passend advies. Daarnaast kun je bij jouw accountant ook terecht voor advies en uitvoering van overige opdrachten waarvoor een accountantsverklaring nodig is. Een accountant van Baskuul is dan ook voor elke ondernemer een aanvulling op zijn onderneming.

Onze accountants zijn ingeschreven in het register van de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA). Zij voeren hun werkzaamheden met de grootste zorg en kwaliteit uit; daar kun je op rekenen! Baskuul accountancy werkt met experts met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. Daardoor weet je zeker dat jouw stukken kwalitatief heel sterk in elkaar zitten.

ACCOUNTANCY: DE JAARREKENING

De reguliere dienstverlening van Baskuul Accountancy bestaat uit het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen. Daarnaast worden ook andere financiële overzichten beoordeeld en/of gecontroleerd.

De werkzaamheden kunnen (deels) op locatie plaatsvinden, hierdoor is er direct overleg mogelijk met de directie en/of administratieve afdeling. Alle overige werkzaamheden, zoals rapportages en publicatiestukken, vinden plaats op ons kantoor. Het resultaat is een jaarrekening die vanzelfsprekend voldoet aan de wet- en regelgeving. Daarnaast geeft deze ook direct inzicht in je financiën. De jaarrekening vormt zo de basis voor het verder optimaliseren van jouw financiële positie. Aan de hand van de jaarrekening stippel je dus ook een goed onderbouwde strategie voor de toekomst uit.

WAT BIEDEN WIJ NOG MEER?

Het verzorgen van de jaarrekening is de kerntaak van Baskuul accountancy, maar zeker niet onze enige dienstverlening. Omdat wij ondernemers ook op andere gebieden goed kunnen helpen, bieden wij ook andere diensten aan. Wij ondersteunen ondernemers en organisaties ook al méér dan 20 jaar met:

  • Het opstellen van tussentijdse financiële overzichten
  • Resultaat- en liquiditeitsprognoses
  • Begrotingen en budgetten
  • Managementrapportages
  • Publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel
  • Financieringsvraagstukken
  • Waarderingsvraagstukken
  • Subsidieverklaringen
  • Verzekerd belang verklaringen

Kortom, de door ons geleverde diensten worden getoetst aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goed product, waar wij voor de volle 100% achter staan. Doordat wij ook de beschikking hebben over andere expertises om ondernemers te ondersteunen, kunnen wij bovendien van verschillende invalshoeken tegen jouw stukken aankijken. Dat levert een compleet, alomvattend advies op.

Heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Tip: Volg ook onze LinkedIn pagina voor gratis tips en nuttige informatie!

Laten we samen presteren!

Het Baskuul team

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Arthur!

Arthur Heeger
Vennoot/Accountant

Accountant

 040-2810371
Arthur@baskuul.nl