Altijd en overal inzicht in je bedrijf met Baskuul 24/7

ALTIJD ONLINE

JE BEDRIJF OP JE SMARTPHONE, TABLET EN PC!

Hoe vaak heb je al niet meegemaakt dat je een bonnetje bent verloren voor je administratie? Lijkt jouw salarisadministratie elke week meer tijd te kosten dan dat je had ingeschat? Dit zijn uitdagingen waar wij van Baskuul vaker mee te maken hebben. Lees hier alles over onze oplossingen om administratieve processen voor jou te vereenvoudigen! Met Baskuul 24/7 heb jij jouw administratie altijd online bij de hand.

24/7 inzicht

Altijd en overal inzicht in je omzet, kosten, bedrijfsresultaten debiteuren en crediteuren met Baskuul 24/7.

Up-to-date

Een back-office met ervaren medewerkers zorgt ervoor dat jou boekhouding altijd up-to-date is en op de juiste manier wordt ingevoerd.

Vast maandbedrag

Online boekhouden met Baskuul 24/7 al vanaf €75,- per maand. Geen opstartkosten en geen opzegtermijn.

Digitaal archief

Met Baskuul 24/7 heb jij de beschikking over een eigen digitaal archief, die toegankelijk is via je smartphone, tablet en pc.

Hulp bij jaarrekening

Wij verzorgen ook het opstellen van je fiscale jaarrekening en de bijbehorende belastingaangiftes.

WAT BIEDEN WIJ NOG MEER?

De moderne online software waarmee Baskuul 24/7 werkt is gemaakt voor ondernemers die tijd en kosten willen besparen. Ondernemers die zich liever willen focussen op hun kernactiviteiten, in plaats van boekhouden. Op basis van geavanceerde documentherkenning worden facturen en bankgegevens binnen 24 uur verwerkt. Het enige wat jij hoeft te doen, is de bonnetjes en facturen te fotograferen, scannen of e-mailen. Baskuul 24/7 doet de rest, zodat alles direct op de juiste wijze wordt ingeboekt. Makkelijk, snel en dagelijks actueel. Zie ook onze introductiefilmpjes voor een korte uitleg over de werkwijze. Zo ben jij altijd online!

De moderne ondernemer

Kies je voor Baskuul 24/7, dan is sturing op basis van oude resultaten verleden tijd. Je hebt namelijk altijd online inzicht in je meest actuele cijfers. Daardoor kan jij je weer focussen op ondernemen en de juiste keuzes maken voor de toekomst. Het bijhouden van je administratie wordt bovendien een stuk makkelijker. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is je bonnetjes en facturen fotograferen, scannen of e-mailen… en klaar! Baskuul 24/7 doet de rest, waarbij alles direct op de juiste wijze wordt ingeboekt. Makkelijk, snel en dagelijks actueel. Bekijk ook de ervaring van andere ondernemers!