Vacature beginnend assistent-accountant

Wil jij je ontwikkelen als assistent-account?
Vind jij het leuk om klanten te ondersteunen met hun administratie? Dan hebben wij een vacature voor jou!

24-40 uur per week

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als beginnend assistent-accountant help je bij alle voorbereidende werkzaamheden voor het jaarrekeningdossier en de fiscale aangiften. Dit doe je voor verschillende klanten en je werkt nauw samen met de verantwoordelijke relatiebeheerder. 

  • Je ondersteunt bij het verwerken, analyseren en controleren van de financiële administratie;
  • Je ondersteunt klanten met hun administratie en signaleert mogelijkheden voor verbetering;
  • Je bereidt de jaarrekening en fiscale aangiften voor.

Bij Baskuul vinden we het belangrijk dat jij jezelf goed kan ontwikkelen. Je krijgt daarom intensieve begeleiding van ervaren collega’s en de ruimte voor cursussen, trainingen en opleidingen. Het is dus niet noodzakelijk dat je ervaring hebt met bovenstaande werkzaamheden.

“Bij Baskuul kan ik mijn werk flexibel inplannen.”

Mike Heeger, Assistent accountant

Wat neem jij mee?

Wij zoeken iemand met minimaal mbo 4 werk- en -denkniveau die graag het vak van assistent-account wil leren. De rest kan je bij ons leren.

Met wie werk jij samen?

Je werkt veel samen met de gevorderde assistent-accountant en de relatiebeheerder. Samen helpen jullie onze klanten. Daarnaast werk je ook samen met alle andere collega’s binnen Baskuul.

Hoe maken wij jou blij?

Door echt samen te presteren, een informele organisatiecultuur en oog voor een goede werk- en privébalans.
Verder mag je rekenen op:

Naast samen presteren vinden we het belangrijk om samen leuke dingen te doen.
We organiseren daarom jaarlijks leuke uitjes, etentjes en kleine evenementen.

Wie zijn wij?

‘Baskuul’ in Eindhoven bestaat uit een hecht team van zo’n 21 professionals op het gebied van accountancy, belasting- en bedrijfsadvies. Wij zijn een eigen(-wijze) onderneming, die welbewust geen deel uitmaakt van “een grote club”. Samen presteren is ons motto. Daarbij richten wij ons met name op het midden- en kleinbedrijf. Het ontzorgen van de klanten wordt hier al enkele tientallen jaren nagestreefd. Kwaliteit, korte lijnen, een informele – en professionele benadering en tenslotte ondersteuning op maat is wat wij onze klanten graag bieden. Kom je bij ons werken, dan maak je deel uit van een team dat hierin gelooft en dit elke dag opnieuw waarmaakt.

Heb jij interesse?

Diversiteit en gelijke kansen voor iedereen: dat vinden wij heel belangrijk. Daarom ontvangen we graag jouw sollicitatie, als je voldoet aan onze wensen.

We lezen in jouw motivatiebrief graag hoe jouw kwaliteiten aansluiten. Heb je vragen over de procedure, arbeidsvoorwaarden of inhoudelijke vragen? Edwin Heeger staat je graag te woord via 0654247599 of Wester Koot via 0616332635.

Acquisitie stellen we niet op prijs.