Jouw persoonlijke prijsindicatie

Geen enkele onderneming is precies hetzelfde. Toch zijn er wel een aantal indicatoren die aan kunnen geven wat de werkzaamheden voor een onderneming ongeveer inhouden. Op basis daarvan maken wij een prijsindicatie. Uiteindelijk gaan wij altijd samen met jou in gesprek over de prijs van onze werkzaamheden, zodat beide partijen een juist beeld hebben van de samenwerking.

Het kunnen geven van een prijsindicatie hangt onder meer af van de volgende factoren:

  • Het aantal mutaties in de administratie (inkoop- en verkoopfacturen + bankmutaties)
  • De ondernemingsvorm (Eenmanszaak, VOF, BV e.d.)
  • Het aantal diensten dat men af wil nemen
  • De mate van ontzorgen, d.w.z. hoeveel wij voor jou uit handen nemen
  • De branche waarin je actief bent

Natuurlijk zijn er ook nog andere factoren. Uiteindelijk hebben wij voor iedere ondernemer een pakket dat perfect bij hem past. Het belangrijkste is om af te stemmen wat de wensen en het budget zijn, zodat we een abonnement af kunnen stemmen waarin alles zit wat jij nodig hebt én dat binnen jouw budget past. Ben je nog niet op de hoogte van al onze expertises? Lees hier dan meer over onze diensten!

Heb je een vraag? Neem contact op!

Wester Koot
Bedrijfsadviseur/Vennoot

prijsindicatie

 040-2810371
Wester@baskuul.nl

Vul het formulier in!

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen jouw persoonlijke prijsindicatie. Na ontvangst nemen onze experts desgewenst contact met je op. We gaan dan met elkaar in gesprek om af te stemmen wat voor jou de beste uitkomst is. Omdat geen enkele ondernemer en geen enkele onderneming hetzelfde is, is maatwerk belangrijk. Niet alleen in jouw administratie, jaarstukken en advies, maar ook in jouw maandprijs. Dat begrijpen wij maar al te goed!

1
1