JURIDISCH ADVIES

Juristen waarmee je sterker staat en bij wie jouw belangen op de eerste plaats komen, zijn een prettige gedachte bij een geschil. Onze juristen zijn niet alleen verantwoordelijk voor het oplossen van geschillen, maar voorkomen ook toekomstige problemen. Met juridisch advies van onze juristen sta je sterk en weet je zeker dat er voor jou het maximale uit de situatie wordt gehaald.

Elke MKB ondernemer of particulier herkent wel situaties waarin onrecht schuilt. Het wordt helemaal vervelend als die situatie betrekking heeft op jezelf en (mogelijk) leidt tot een juridisch conflict met de nodige haken en ogen. Helaas zien wij dit ook bij onze klanten gebeuren. 

WERKWIJZE BASKUUL

Met onze juridische adviesdiensten bieden wij alle nodige ondersteuning om juridische kwesties en geschillen tot een zo goed mogelijk einde te brengen. Naast de coördinatie, standpuntbepaling, inhoudelijke voorbereiding en follow-up van overleggen kunnen deze juridische diensten bestaan uit het opstellen van verschillende soorten overeenkomsten of bijstand in het arbeidsrecht. Het grote voordeel is dat wij van onze bestaande cliënten al veel bedrijfsgegevens beschikbaar hebben. Hierdoor kennen wij onze relaties al goed en weten wij precies wat er speelt. De juristen van Baskuul kunnen daardoor snel een belangrijke rol vervullen, waarbij wij op vertrouwelijke wijze met gevoelige gegevens omgaan.

Indien je behoefte hebt aan juridisch advies, dan zal onze juriste de betreffende kwestie bestuderen. De juriste zal in kaart brengen wat de mogelijkheden of onmogelijkheden zijn. Hier wordt open en eerlijk over gecommuniceerd. Indien een oplossing niet haalbaar wordt geacht, dan zullen we hier ook duidelijk over zijn. Mochten we wel goede kansen zien, dan gaan we daar natuurlijk helemaal voor! Afhankelijk van de situatie geven wij een juridisch advies of gaan onze juristen procederen voor jou. Van tevoren maken wij altijd een duidelijke kosten-batenanalyse.

EXPERTISE

Arbeidsrecht, huurrecht en ondernemingsrecht zijn belangrijke pijlers voor onze juristen. Een ander belangrijk onderdeel vormt het consumentenrecht, met name op het terrein van consumentenfinancieringen. Of het nu gaat om juridische structuren, juridische geschillen, bedrijfsovernames of het opstellen en controleren van contracten, de juristen van Baskuul zijn er voor jouw belang. Naast onze eigen expertise kunnen we hierbij gebruikmaken van vakspecialisten uit ons netwerk, zoals advocaten en notarissen.

Heb je vragen of wil je graag in gesprek met een van onze juristen? Neem dan contact op! Kijk daarnaast ook eens op onze LinkedIn pagina voor gratis tips en nieuws!

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Wester!