Salarisadministratie

Salarisadministratie wordt door ervaren ondernemers als een tijdrovende en ingewikkelde klus ervaren, die vaak wordt uitbesteed. Ook HR-administratie is een klus die ondernemers liever niet zelf doen. Om dit veelvoorkomende probleem op te lossen, hebben wij een online softwarepakket die jou als ondernemer tijd en kosten bespaart. Deze online software kan de HR- en salarisadministratie eenvoudig en overzichtelijk regelen. Gegevens zoals contracten, verlofbriefjes, Excel bestanden en meer kunnen digitaal verwerkt worden. Daarnaast kunnen deze gegevens worden opgeslagen in een veilige cloud-omgeving.

Ondernemers hebben graag inzicht in zaken die om hen heen gebeuren. Met onze online salarisadministratie heb je 24/7 inzicht in jouw administratie. Je kunt toegang verkrijgen via je pc, tablet of smartphone. Zo heb je altijd inzicht in jouw administratie waar en wanneer het jou uitkomt.

Dagelijks up-to-date

Met LoonComfort kunnen werkgevers en administratief medewerkers in het MKB (onafhankelijk van CAO) eenvoudig en efficiënt de salarisadministratie en alle personeelsgegevens beheren. Altijd up-to-date voor belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot verzuim en verlof, daarnaast wordt het aflopen van proeftijden en contracten worden automatisch gemeld. En… je mist nooit meer een verjaardag of jubileum van je medewerkers.

Je profiteert al van een volledig digitale verwerking met de meest eenvoudige versie van LoonComfort (het Light-pakket). Back-ups en updates zijn standaard geregeld en je hebt altijd en overal toegang tot de volledige salarisadministratie. Het Medium-pakket verlost jou van verlofbriefjes of vragen over het saldo van verlofdagen, overwerkuren etc. Het Pro-pakket geeft je toegang tot een volwaardig HR-systeem met managementrapportage en een verzuimmodule waarmee je voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Ook voor medewerkers

Niet alleen voor de werkgever is het online software pakket makkelijk maar ook voor de medewerkers. Zij kunnen ook gebruik maken van het online platform als zij dit willen. Met behulp van een persoonlijke inlogcode en de applicatie kunnen zij eenvoudig hun salarisstroken en jaaropgaven inzien, verlof aanvragen, declaraties indienen en/of adresgegevens wijzigen.

Wil je graag meer over onze salarisadministratie weten of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met een van onze experts.

Laten we samen presteren!

Het Baskuul team

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Debby!

Debby van de Loo
Loonadministratie

 040-2810371
 Debby@baskuul.nl