Salarisadministraties

(Introductie filmpjes onderin)

De salarisadministratie wordt door ondernemers vaak als een tijdrovende en ingewikkelde klus ervaren, die het liefst wordt uitbesteed. Ditzelfde geldt voor de HR-administratie, die dankzij een continu veranderende wetgeving voor veel ondernemers een echte tijd- en energievreter is. Om deze problemen te ondervangen, hebben wij een online softwarepakket die ondernemers veel tijd, moeite en kosten bespaart en waarmee de salaris- en HR-administratie eenvoudig en overzichtelijk geregeld kan worden. Gegevens zoals contracten, verlofbriefjes, Excelbestanden, et cetera kunnen eenvoudig digitaal worden verwerkt. Alle gegevens worden opgeslagen in een beveiligde cloud-omgeving.

Ondernemers hebben graag inzicht in zaken die om hen heen gebeuren. Onze online salarisadministratie speelt hier optimaal op in. De online tool geeft je 24/7 inzicht in je actuele salaris- en HR-gegevens, waar je direct op kunt sturen. Precies waar en wanneer jij wilt, via je pc, tablet of smartphone. Hierdoor wordt je administratie niet alleen veel efficiënter, maar ook overzichtelijker én leuker.

Dagelijks up-to-date

Met LoonComfort kunnen werkgevers en administratief medewerkers in het MKB (onafhankelijk van hun CAO) eenvoudig en efficiënt hun salarisadministratie en alle personeelsgegevens beheren. LoonComfort is altijd up-to-date. Belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot verzuim, verlof en het aflopen van proeftijden en contracten worden automatisch gemeld. Bovendien mis je nooit meer een verjaardag of jubileum van je medewerkers.

Je profiteert al van een volledig digitale verwerking met de meest eenvoudige versie van LoonComfort (het Light-pakket). Back-ups en updates zijn standaard geregeld en je hebt altijd en overal toegang tot de volledige salarisadministratie. Het Medium-pakket verlost jou van verlofbriefjes of vragen over het saldo van verlofdagen, overwerkuren, etc.. Het Pro-pakket geeft je toegang tot een volwaardig HR-systeem met managementrapportages en een verzuimmodule waarmee je tevens voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Ook voor medewerkers

Het online softwarepakket biedt niet alleen uitkomst voor werkgevers, maar ook voor medewerkers. Zij kunnen ook eenvoudig gebruikmaken van het online platform, indien zij dit willen. Met behulp van een persoonlijke inlogcode en een app kunnen zij onder meer hun salarisstroken en jaaropgaven inzien, verlof aanvragen, declaraties indienen en/of adresgegevens wijzigen.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Debby!

Debby van de Loo
Loonadministratie

 040-2810371
 Debby@baskuul.nl