Subsidieverklaringen en meer

Voert jouw onderneming, stichting, vereniging of coöperatie projecten uit waarbij gebruik wordt gemaakt van overheidssubsidies? Ook dan ben je bij Baskuul aan het juiste adres. Baskuul heeft in de ruim 20 jaar van haar bestaan uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in alle zaken die komen kijken bij het opmaken van subsidieverklaringen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • BTW aspecten
  • Regelgeving van de subsidieregeling
  • Bijhouden van financiële zaken
  • Afgeven van accountantsverklaringen

Hierbij kijken wij onder meer naar de wet- en regelgeving en of deze correct is toegepast. Het is van belang dat er een juiste en gedegen financiële projectadministratie wordt bijgehouden, op basis waarvan wij onze controle kunnen uitvoeren. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan de omzetbelastingcomponent, om fiscale claims te voorkomen. De afgelopen ruim 20 jaar heeft Baskuul zich in deze BTW-aspecten gespecialiseerd. Ook hebben we ruimte kennis van het mee laten subsidiëren van de BTW op kosten in specifieke situaties.

Niet alleen voor de ontvanger van de subsidie maar ook voor de subsidieverstrekker zijn de werkzaamheden van Baskuul van wezenlijk belang. Het biedt beide partijen namelijk zekerheid over de juistheid van de cijfers én de manier van werken.

Het op een juiste manier aanvragen van subsidies is een belangrijke eerste stap in veel projecten, omdat dit een heel groot deel van de kosten kan vergoeden. Wanneer dit niet goed gebeurt, kan het hele project financieel in het water vallen. Zorg daarom dat je jezelf goed laat adviseren. Zodat alles van A tot Z geregeld is en Baskuul bij de oplevering de zekerheid kan geven die leidt tot een goedkeurende accountantsverklaring.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze experts!

Laten we samen presteren!

Het Baskuul team

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Arthur!

Arthur Heeger
Vennoot / Accountant

Accountant

 040-2810371
 Arthur@baskuul.nl