Het belang van een jurist

Wie staat jou bij?
Onze ervaren juristen zijn gespecialiseerd in het Arbeidsrecht en het Ontslagrecht. Zij kunnen jou met raad en daad bijstaan in (dreigende) ontslagprocedures. Of het nu gaat om een ontslag op staande voet, een ontslag met wederzijds goedvinden of een ontslag via de kantonrechter of het UWV, wij staan jou met raad en daad bij en zorgen ervoor dat jouw rechten zo goed mogelijk gewaarborgd worden. Kortom, wij halen er uit wat erin zit!


Waar kunnen wij jou mee helpen?

Allereerst kan een jurist jou adviseren over de gehele situatie en daarnaast de communicatie met jou en jouw werkgever overnemen. Daarnaast kan onze juristen de onderhandelingen over de ontslagregeling van jou overnemen en zorgen dat er voor jou een zo een zo goed (en hoog) mogelijke ontslagregeling ontstaat. Tevens zorgen onze juristen er dan voor dat al hetgeen dat voortvloeit uit de onderhandelingen op de juiste wijze wordt vastgelegd in de vaststellingsovereenkomst alsook dat jouw WW-rechten op de juiste wijze worden veiliggesteld. Onze juristen zullen er voor jou uithalen wat erin zit en proberen jouw wensen zo goed mogelijk na te streven! Heb je een vraag of wil je dat onze juristen jou helpen, neem dan contact op!

Onze juristen kunnen jou ondersteunen met het volgende:

  • Adviseren over het (aanstaande) ontslag en de te nemen stappen
  • Verweer voeren tegen het ontslag in welke vorm dan ook
  • Controleren van vaststellingsovereenkomsten en beëindigingsovereenkomsten
  • Onderhandelen met werkgevers over een betere ontslagvergoeding
  • Communicatie met werkgevers overnemen
  • De kosten voor juridische bijstand verhalen op jouw werkgever

Heb je een vraag? Neem contact op!

Suzan van den Brand
Juriste

Juridisch advies

 040-2810371
 Suzan@baskuul.nl

Belangrijk om te weten:

Onze juristen zijn bereikbaar op ons algemene telefoonnummer 040 – 2810371 of via suzan@baskuul.nl. Ons kantoor aan de Wildeman 14 te Eindhoven en het eerste gesprek is gratis! Of je haar nu belt of mailt, dit eerste contactmoment is gratis en vervolgens is het aan jou om te besluiten of wij jou verder kunnen helpen. Aarzel dus niet en bel of mail snel! Als blijkt dat wij de kosten voor juridische bijstand volledig op jouw werkgever kunnen verhalen, doen wij dit uiteraard voor je zodat jij zelf geen kosten hebt. Als dit niet mogelijk blijkt te zijn, maken wij een vaste prijsafspraak met jou zodat je vooraf weet waar jij aan toe bent.