24/7 Administraties

Dé administratieve expert van Eindhoven en omstreken!

24/7 Administraties

24/7 Bijgewerkt

Eén van de belangrijkste aspecten binnen ons uitgebreide dienstenaanbod is de administratieve dienstverlening, waar wij 24/7 administraties verwerken. Deze service raakt de kern van de onderneming en is daarom van invloed op al jouw bedrijfsprocessen en (fiscale) strategieën. Voor de meeste ondernemers is de administratie echter niet het leukste gedeelte van het ondernemen. Wij kunnen al jouw administratieve frustraties wegnemen. Van ZZP’er tot grote(re) onderneming met veel medewerkers: wij leveren maatwerk op administratief gebied.

Advies op maat

Afhankelijk van jouw wensen word je regelmatig door ons voorzien van tips en adviezen over mogelijke interessante onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan ondernemerschap, administratie, fiscaliteit, personele aangelegenheden en nog veel meer. Hierbij maakt het niet uit voor welke mogelijkheid jij kiest, want iedere klant krijgt adviezen op maat.

Jouw wensen zijn leidend

Voor het verwerken van de boekhouding heb je de keuze uit meerdere mogelijkheden. Middels een intakegesprek beoordelen wij wat je zelf kunt (en wilt!) doen en wat je liever uitbesteedt. Wij adviseren hierin, maar de keuze is geheel aan jou. Je kunt de administratie volledig zelf beheren en uitvoeren met een jaarlijkse controle door ons, de boekhouding gedeeltelijk zelf beheren met periodieke controles door ons of de administratie volledig digitaliseren en de verwerking uitbesteden.

Inzicht & signalering

Bij een gedigitaliseerde administratie heb je als ondernemer 24/7 inzicht in je administratie. Maar ook voor ons biedt het mogelijkheden. Omdat je administratie altijd is bijgewerkt, kunnen wij eenvoudig signaleren of er bijzonderheden zijn die voor jou van belang zijn. Kortom, wij helpen jou om de administratie van jouw bedrijf te perfectioneren. Of je nu veel of weinig hulp nodig hebt, de keuze is aan jou.

Administratie Eindhoven en omstreken

Baskuul Adviseurs in Eindhoven

Direct Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.