ONZE KLANTEN VERTELLEN!

Lees hier alles over ervaringen van onze relaties

“Na zeven jaar alles handmatig gedaan te hebben overgestapt op Yuki. Ik heb daar maar een woord voor: Fantastisch! Het scheelt ontzettend veel tijd, is inzichtelijk en de medewerkers denken met je mee om het zo optimaal mogelijk te maken. Top!“
Natasja Beks
Efficière
“Wij waren eerst geen voorstander om het boekhoudprogramma te volgen wat Baskuul ons aanbood. Alles liep goed zoals het ging. Uiteindelijk hebben we toch de knoop doorgehakt en zijn we super tevreden over het programma en de mensen erachter. Het spaart ons tijd en energie. Goed dat we zijn overgestapt.”
Ad en Willy van Veen
Van Veen Consultancy (V.V.C.)
“Na jaren van snelstart frustratie eindelijk over op Yuki. Zeer overzichtelijk, duidelijk en met behulp van de helpdesk van Baskuul/Nubes. Een verheerlijking voor ons hoewel we nog steeds natuurlijk ook zelf iets moeten doen. Wij zijn zeer tevreden over Yuki en over Baskuul/Nubes.”
Marcel Greefhorst
VakantieXperts Reisbureau Eindhoven
“Heerlijk, dat Yuki. Geen fuzz, lekker overzichtelijk, geen rondslingerende bonnetjes. Als creatieveling is administratie ABSOLUUT niet mijn sterkste kant. Met Baskuul en Yuki is het zelfs voor mij een makkie. Ben helemaal happy!“
Lara Rongen
Lara Rongen Communicatie en Organisatie
Zeer kundig en duidelijk aangeboden diensten, mensen die niet alleen om cijfers geven maar ook de mens achter het bedrijf. De vrouw of man achter het bedrijf waar het volgens mij nog steeds om gaat. Kortom, ik zou zeker andere bedrijven Baskuul aanraden!
Bas van Turnhout
De Mooi Rooi krant
“Het is altijd een lastige keuze om te wijzigen van accountant/boekhouding. Wij hebben van deze keuze om over te stappen naar Baskuul echter geen minuut spijt gehad. De boekhouding is nu dusdanig ingericht dat onze werkzaamheden worden beperkt tot het inscannen en betalen van ontvangen facturen en tot het versturen van facturen via het systeem. Behalve de enorme tijdsbesparing worden we ook uitstekend ondersteund door de binnendienst van Baskuul. Daarnaast is het een eye-opener om realtime inzicht te hebben in de resultaten.“
Albert Broekx
Broekx Makelaardij Hypotheken & Verzekeringen
“Meedenkers, aktiegericht, klantgericht (net een actie afgerond om kosten te verminderen, met als gevolg dat de facturen van Baskuul/Nubes 24/7 ook lager zijn geworden, ook zij spreken van een succesvolle operatie!). Ook in lastigere periodes krijg je als ondernemer een steun in de rug.”
Hendre Sprengers
RE-vision
“Heel fijne samenwerking en goede advisering. Heel prettige softwareprogramma’s via de cloud om mee te werken. Wij zijn dik tevreden.“ –
Sandra Van de Winkel – Vishers
Glance & Vision
“Onlangs heb ik een juriste van Baskuul ingeschakeld. Ik merkte al meteen dat een rugzak van mijn schouders afviel en dat ik mijn eigen werk weer normaal kon opnemen. Ze regelde alles!! De juriste belde de juiste mensen die zij moest hebben, hield mij constant op de hoogte over de onderhandelingen en ondernam ook de stappen die nodig waren. Ze gaf mij ook advies hoe ik het beste kon bemiddelen met mijn personeel. Ik ben heel tevreden over Baskuul en raad iedereen de juridische advieswerkzaamheden aan want mijn juriste Suzan is een TOPPER en zij verstaat haar vak goed.”
Martina Havinga
Martina schoonmaak
“Baskuul heeft mij deskundig bijgestaan door middel van het opstellen van een vaststellingsovereenkomst en advieswerk. Zowel tijdens als na het traject ondervinden wij dankzij de werkzaamheden van de juridische afdeling van Baskuul geen problemen. Het kost natuurlijk wat, maar uiteindelijk bespaart Baskuul je een hoop onrust, negativiteit en kosten.”
Ina de Jager
Natusor Gezondheidsproducten B.V.
“Alle aspecten van onze fusie zijn tot in de puntjes verzorgd door Baskuul. Ondanks een zeer complexe situatie, gezien de verschillende belangen en overdrachten, hebben Arthur en Erik ons altijd duidelijk kunnen maken wat er moest gebeuren en waarom dat moest gebeuren. Alle vastleggingen zijn top geregeld, de fusie is soepel afgerond en het eindresultaat is precies zoals wij het voor ogen hadden.”
Geert Verbeek
Collactive BMK
“Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk. Met ons tuinbouwbedrijf zijn wij best wel een buitenbeentje in onze sector, banken zijn niet meer zo scheutig als het gaat om het financieren van tuinbouw bedrijven. Na een goede voorbereiding van onszelf, maar ook van Arthur en Cees van Baskuul, hebben wij toch in een maand tijd de financiering rond gekregen bij de bank. Een forse uitbreiding van ons bedrijf kan nu gerealiseerd worden! Vanuit onze organisatie maar ook vanuit de bank de complimenten aan Baskuul voor hun werkzaamheden!”
Maarten Bloemen
Kwekerij Maarten Bloemen
‘Recent zijn wij in ons werkproces tegen een aantal situaties aangelopen die geen dagelijkse kost voor ons zijn. Door een niet juist verlopen adviesprocedure kwamen we in een voor ons onbekend gebied terecht. Allerlei juridische en financieel-technische aspecten kwamen daarbij aan de orde. Dankzij de ervaring en het netwerk van Baskuul zijn wij met goede ondersteuning dit traject ingegaan en is het op een bevredigende wijze afgehandeld. Daarbij bleek eens te meer de meerwaarde van Baskuul als adviseur in dergelijke ingewikkelde, financieel-juridische kwesties. Het inleven in de problematiek en meedenken over oplossingen is daarbij een sterk punt. Wij zijn daarbij heel alert én snel geholpen en daar erg tevreden over!’
Jos Jansen
Unie van Bosgroepen
‘Baskuul scoort op alle punten zeer hoog. Het open karakter van het kantoor, hartelijkheid, meedenken, korte lijnen, belastingaangifte en advies. Ook hebben ze met het Yuki boekhoud pakket een top programma geselecteerd.’
Christ van Stegeren
Juwelier van Stegeren

Deel jouw ervaring met Baskuul

"*" geeft vereiste velden aan

Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.