Belastingadvies

Dé belastingadviseur van Eindhoven en omstreken!

Periodieke aangiftes

VPB - Vennootschapsbelasting

De vennootschapsbelasting speelt bijvoorbeeld bij jouw B.V., N.V., of coöperatie.
Onze experts hebben ruime ervaring met complexe vraagstukken en dragen zorg voor een correcte en zo voordelig mogelijke afhandeling van de VPB verplichtingen van jouw bedrijf.

BTW - Belasting toegevoegde waarde

De btw is een belastingvorm waarbij, zoals de naam al aangeeft, over de toegevoegde waarde belasting is verschuldigd. De btw, of omzetbelasting, kan in sommige gevallen lastige en tijdrovende situaties met zich mee brengen. De btw-wetgeving kent geen geheimen voor onze belastingadviseurs en zij helpen jou hier dan ook graag mee!

IB - Inkomstenbelasting

Iedere Nederlander krijgt in principe te maken met de inkomstenbelasting. Naast de particuliere aangifte, spelen ook eventueel de jaarstukken van jouw V.O.F. of eenmanszaak een rol. Onze experts hebben de kennis in pacht en zorgen ervoor dat jouw blauwe envelop er zo gunstig mogelijk uitziet!

LB - Loonbelasting

De loonbelasting is de belasting die geheven wordt over het loon van werknemers. De loonbelasting wordt ingehouden door de werkgever bij uitbetaling van het loon. Ook de loonbelasting kan een lastige maar vooral tijdrovende klus zijn, zeker bij een groter aantal werknemers. Onze salarisadministrateurs dragen zorg voor de salarisadministratie van jouw bedrijf.

Incidentele aangiftes

Erfbelasting

Een erfenis brengt vaak heftige emoties mee. En dan komt de erfbelasting ook nog eens om de hoek kijken. Laat het aan onze belastingadviseurs over en voorkom narigheid.

Schenkbelasting

Schenken is één van de manieren om een familielid of iemand anders financieel te kunnen helpen. Naast het belastingvrije deel dat afhangt van de relatie tussen gever en ontvanger, is schenkbelasting verschuldigd. Onze belastingadviseurs zorgen voor een snel en juist advies en dragen zorg voor de aangifte.

Dividendbelasting

Ook de dividendbelasting kent geen geheimen voor onze belastingadviseurs. Van de uitkeringstoets tot aan de aangifte kunnen zij jou voorzien van het juiste belastingadvies.

Direct contact

"*" geeft vereiste velden aan

Belastingadvies Eindhoven en omstreken