Jouw persoonlijke prijsindicatie

Snel en overzichtelijk een indicatie opvragen!

Prijsindicatie opvragen

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Zelf inboeken?*
Gewenste diensten*

Binnen 2 werkdagen

Vul het formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen jouw persoonlijke prijsindicatie. Na ontvangst nemen onze experts desgewenst contact met je op.

Jouw unieke onderneming

Geen enkele ondernemer en geen enkele onderneming is hetzelfde, maatwerk is belangrijk. Zowel in jouw administratie, jaarstukken en advies. Dat begrijpen wij maar al te goed!

Afstemming

Op basis van indicatoren maken wij een prijsindicatie. Uiteindelijk gaan wij altijd samen met jou in gesprek over de prijs van onze werkzaamheden, zodat beide partijen een juist beeld hebben van de samenwerking.

Indicatoren

Indicatoren zijn onder meer het aantal mutaties in de administratie, de ondernemingsvorm en het aantal diensten dat je nodig hebt. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de branche waarin je actief bent.

Passend pakket

Natuurlijk zijn er ook nog andere factoren. Uiteindelijk hebben wij voor iedere ondernemer een pakket dat perfect bij hem past. Het belangrijkste is om af te stemmen wat de wensen en het budget zijn. Ben je nog niet op de hoogte van al onze expertises? Lees hier dan meer over onze diensten!