Historie Baskuul

Dé adviseur in jouw regio!

Geschiedenis Baskuul Adviseurs Eindhoven

Ons DNA

‘Samen presteren’, dat is ons motto. Het Baskuul-team telt op dit moment ruim 25 collega’s die staan voor kwaliteit, korte lijnen, een informele, professionele benadering en ondersteuning op maat. De sleutel tot het waarborgen van de kwaliteit die Baskuul Adviseurs levert, is een hecht team dat hierin gelooft en dit elke dag opnieuw waarmaakt.

Niet alleen met onze medewerkers, maar ook met onze relaties vormen wij een hecht team, op basis van vertrouwen en langdurige samenwerkingen. We kijken gezamenlijk en proactief waar kansen liggen en proberen bedreigingen ten allen tijde te vermijden. De ambities en belangen van onze klanten vormen altijd de basis voor de succesvolle samenwerkingen die wij aangaan. Wij hebben een gevestigde naam als een persoonlijke accountant, die flexibel om kan gaan met veranderingen. 

Sinds 1997

Baskuul Adviseurs is opgericht in 1997 en is al méér dan 25 jaar een erkend advieskantoor. Met onze ruime kennis en ervaring in de branche voorzien we klanten gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige diensten en producten. Baskuul Adviseurs zorgt met haar flexibiliteit voor de juiste aanpak in elke situatie. Binnen Baskuul zien klanten ons als partners. Onze focus ligt op een langdurige samenwerking, op basis van vertrouwen.

Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.