HISTORIE BASKUUL

Baskuul Accountancy is opgericht in 1997 en is al méér dan 20 jaar een erkend accountantskantoor. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA), het Register Belastingadviseurs (RB) en Fiscount. Met onze ruime kennis en ervaring in de branche voorzien we klanten gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige diensten en producten. Baskuul Accountancy zorgt met haar flexibiliteit voor de juiste aanpak in elke situatie. Binnen Baskuul zien klanten ons als partners. Onze focus ligt op een langdurige samenwerking, op basis van vertrouwen.

ONZE DIENSTEN

In ons kantoorpand aan Wildeman 14 te Eindhoven werken op dit moment meer dan 25 enthousiaste professionals. Van accountants, fiscalisten en juristen tot backoffice medewerkers. Baskuul Accountancy biedt verschillende diensten aan, zoals administratieve dienstverlening, accountancy en fiscale advisering, maar ook loonadministratie- en boekhoudpakketten.

Hoe zorgen we binnen Baskuul Accountancy voor een kwalitatieve dienstverlening? Dit doen wij door middel van een persoonlijke aanpak, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en een positieve teamgeest. Dankzij deze aanpak ontvangen we dagelijks de waardering van vele opdrachtgevers.

Door onze flexibiliteit kunnen we met diverse opdrachtgevers werken, in tal van ondernemingsvormen. Van de ZZP-er, eenmanszaak, vennootschap onder firma en besloten vennootschap tot en met de stichting, maatschap en coöperatie. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we bovendien ondernemingen helpen in verschillende branches, van de industrie tot en met de dienstverlening, detailhandel en non-profit sectoren.

ONS DNA

‘Samen presteren’, dat is ons motto. Het Baskuul-team telt op dit moment ruim 25 collega’s die staan voor kwaliteit, korte lijnen, een informele, professionele benadering en ondersteuning op maat. De sleutel tot het waarborgen van de kwaliteit die Baskuul Accountants levert, is een hecht team dat hierin gelooft en dit elke dag opnieuw waarmaakt.

Niet alleen met onze medewerkers, maar ook met onze relaties vormen wij een hecht team, op basis van vertrouwen en langdurige samenwerkingen. We kijken gezamenlijk en proactief waar kansen liggen en proberen bedreigingen ten allen tijde te vermijden. De ambities en belangen van onze klanten vormen altijd de basis voor de succesvolle samenwerkingen die wij aangaan. Wij hebben een gevestigde naam als een persoonlijke accountant, die flexibel om kan gaan met veranderingen.