11 Aangifte tips voor ondernemers


De aangifte van 2018 komt er aan! Als zzp’er is de aangifte lastiger en uitgebreider. Wij hebben een tiental tips voor jou op een rijtje gezet voor jouw aangifte inkomstenbelasting. Mocht je na deze tips toch nog vragen of onduidelijk heden hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Naast de aangifte kunnen wij jou en jouw op onderneming op andere gebieden van dienst zijn.  De 11 tips zijn te vinden in dit artikel. 

Inhoud (klik hier voor het artikel):

 1. Urencriterium
 2. Startersaftrek
 3. Meewerkaftrek
 4. Oudedagsreserve
 5. MKB winstvrijstelling
 6. Investeringsaftrek
 7. Zakelijke kosten
 8. Premie arbeidsongeschiktheidsverzekering
 9. Middeling
 10. Toeslagen
 11. Fiscaal partnerschap

Zorg dat je daarnaast op de hoogte blijft van updates die in de toekomst zullen volgen. Op onze website zijn regelmatig nieuwe blogs te vinden met gratis relevante informatie voor ondernemers. Volg ons ook op LinkedIn en Facebook waar we regelmatig interessante content plaatsen.

Zijn er nog onderwerpen waar jij graag meer over wil weten? Laat het ons vooral weten, zodat wij één van onze experts kunnen inzetten om alle nuttige informatie voor jou in een kort en duidelijk verhaal neer te zetten! Uiteraard staan wij ook open voor alle feedback die jij op onze artikelen kan en wil geven.

Veel leesplezier,

Het Baskuul team!

Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.