Financieel administratief medewerker

Heb je een aantal jaar ervaring of ben je net afgestudeerd en wil jij je verder ontwikkelen als financieel administratief medewerker?
Dan hebben wij een vacature voor jou!

24-40 uur per week

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als financieel administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor de (online) administratie van onze klanten. Jij verzorgt het voorbereidende werk voor de assistent-accountant en de relatiebeheerder.

  • Je voert zelfstandig administraties voor onze klanten;
  • Je begeleidt onze klanten bij het gebruik van het (online) boekhoudpakket en ondersteunt bij het inrichten van administraties;
  • Je bereidt de aangiften omzetbelasting voor;
  • Je beantwoordt klantvragen telefonisch, per mail of op kantoor.

Bij Baskuul vinden we het belangrijk dat jij jezelf goed kan ontwikkelen. Je krijgt daarom intensieve begeleiding van ervaren collega’s en de ruimte voor cursussen, trainingen en opleidingen.

“Een fijne werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.”

Wat neem jij mee?

  • Je hebt minimaal mbo 4 werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van (financiële) administratie of boekhouding;
  • Je bent digitaal vaardig: je kunt goed omgaan met systemen en hebt kennis en ervaring van Excel en Word;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je werkt nauwkeurig.

Met wie werk jij samen?

Je werkt veel samen met de andere financieel administratief medewerkers en de assistent-accountants. Daarnaast heb je ook veel contact met de relatiebeheerders.

Hoe maken wij jou blij?

Door echt samen te presteren, een informele organisatiecultuur en oog voor een goede werk- en privébalans. Verder mag je rekenen op:

Naast samen presteren vinden we het belangrijk om samen leuke dingen te doen. We organiseren daarom jaarlijks uitjes, etentjes en kleine evenementen.

Wie zijn wij?

‘Baskuul’ in Eindhoven bestaat uit een hecht team van zo’n 25 professionals op het gebied van belasting- en bedrijfsadvies. Wij zijn een eigen(-wijze) onderneming, die welbewust geen deel uitmaakt van “een grote club”. Samen presteren is ons motto. Daarbij richten wij ons met name op het midden- en kleinbedrijf. Het ontzorgen van de klanten wordt hier al enkele tientallen jaren nagestreefd. Kwaliteit, korte lijnen, een informele en professionele benadering en tenslotte ondersteuning op maat is wat wij onze klanten graag bieden. Kom je bij ons werken, dan maak je deel uit van een team dat hierin gelooft en dit elke dag opnieuw waarmaakt.

Heb jij interesse?

Diversiteit en gelijke kansen voor iedereen: dat vinden wij heel belangrijk. Daarom ontvangen we graag jouw sollicitatie, als je voldoet aan onze wensen.

We lezen in jouw motivatiebrief graag hoe jouw kwaliteiten aansluiten. Heb je vragen over de procedure, arbeidsvoorwaarden of inhoudelijke vragen? Edwin Heeger staat je graag te woord via 0654247599 of Wester Koot via 0616332635.

Acquisitie stellen we niet op prijs.
Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.