Vacature assistent-accountant MKB

Heb jij een paar jaar ervaring als assistent-accountant?
Wil je jezelf verder ontwikkelen en werk je nauwkeurig? Dan hebben wij een vacature voor jou!

24-40 uur per week

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als assistent-accountant MKB ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de financiële administratie en het voorbereiden van fiscale aangiftes. Daarnaast begeleid je onze klanten met hun administratie en signaleert mogelijkheden voor verbetering.

Je hebt een gevarieerd klantenpakket in het midden- en kleinbedrijf en bent nauw betrokken bij onze klanten. We vinden het belangrijk dat je naast onze klanten staat, hen actief ondersteunt en nauw samen werkt om oplossingen te bedenken. Dit doe je vanuit een proactieve, professionele en informele benadering.  

Jouw ontwikkeling en werk- en privébalans vinden we belangrijk. Je krijgt jaarlijks ruimte voor cursussen, trainingen en opleidingen. Wij hebben flexibele werktijden en je kunt thuiswerken. ”Als jij een keer thuis moet blijven omdat de bezorger elk moment (lees: van 08:00 tot 18:00) kan komen, hoef je niet een dag vrij te nemen’.

“Werken aan het samenstellen van jaarrekeningen op een (niet stoffig) kantoor binnen een hecht team met diverse collega’s.”

Wat neem jij mee?

  • Je hebt minimaal mbo 4 werk- en -denkniveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent in staat om problemen/fouten te herkennen en doet voorstellen ter verbetering van de dienstverlening en processen.
  • Je werkt nauwkeurig.

Hoe maken wij jou blij?

Door echt samen te presteren, een informele organisatiecultuur en oog voor een goede werk- en privébalans door flexibele werktijden.
Verder mag je rekenen op:

Naast samen presteren vinden we het belangrijk om samen leuke dingen te doen. We organiseren daarom jaarlijks uitjes, etentjes en kleine evenementen.

Wie zijn wij?

Baskuul bestaat uit een hecht en gemotiveerd team van zo’n 25 professionals op het gebied van belasting- en bedrijfsadvies. Samen presteren is ons motto. Daarbij richten wij ons met name op het midden- en kleinbedrijf. Het ontzorgen van de klanten wordt hier al enkele tientallen jaren nagestreefd. Kwaliteit, korte lijnen, een informele en professionele benadering en ten slotte ondersteuning op maat is wat wij onze klanten graag bieden. Kom je bij ons werken, dan maak je deel uit van een ambitieus team en een organisatie die jouw ontwikkeling en werk- en privébalans belangrijk vindt.

Heb jij interesse?

Diversiteit en gelijke kansen voor iedereen: dat vinden wij heel belangrijk. Daarom ontvangen we graag jouw sollicitatie, als je voldoet aan onze wensen.

We lezen in jouw motivatiebrief graag hoe jouw kwaliteiten aansluiten. Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kun je terecht bij Daan Haarmans, Corporate Recruiter via 06 26552826. Heb je nog inhoudelijke vragen? Edwin Heeger MKB-adviseur/Partner staat je graag te woord via 0654247599 of Wester Koot, MKB-adviseur/Partner via 0616332635.

Acquisitie stellen we niet op prijs.
Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.