Vacature assistent-accountant

Heb jij een paar jaar ervaring als assistent-accountant?
En werk je nauwkeurig?
Dan hebben wij een vacature voor jou!

24-40 uur per week

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als assistent-accountant ben jij verantwoordelijk voor alle voorbereidende werkzaamheden voor het jaarrekeningdossier en de fiscale aangiften. Deze werkzaamheden doe je voor verschillende klanten en je werkt nauw samen met de verantwoordelijke relatiebeheerder.

  • Je verwerkt, analyseert en controleert de financiële administratie;
  • Je begeleidt zelfstandig klanten met hun administratie en signaleert mogelijkheden voor verbetering;
  • Je stelt de jaarrekeningen op en bereidt fiscale aangiften voor;
  • Je beantwoordt klantvragen telefonisch, per mail of op kantoor.

Bij Baskuul vinden we het belangrijk dat jij jezelf goed kan ontwikkelen. Je krijgt daarom intensieve begeleiding van ervaren collega’s en de ruimte voor cursussen, trainingen en opleidingen.

“Werken aan het samenstellen van jaarrekeningen op een (niet stoffig) kantoor binnen een hecht team met diverse collega’s.”

Wat neem jij mee?

  • Je hebt minimaal mbo 4 werk- en -denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent in staat om problemen/fouten te herkennen en doet voorstellen ter verbetering van de dienstverlening en processen;
  • Je werkt nauwkeurig.

Met wie werk jij samen?

Je werkt veel samen met de gevorderde assistent-accountant en de relatiebeheerder. Samen helpen jullie onze klanten. Daarnaast werk je ook samen met alle andere collega’s binnen Baskuul.

Hoe maken wij jou blij?

Door echt samen te presteren, een informele organisatiecultuur en oog voor een goede werk- en privébalans. Verder mag je rekenen op:

Naast samen presteren vinden we het belangrijk om samen leuke dingen te doen. We organiseren daarom jaarlijks uitjes, etentjes en kleine evenementen.

Wie zijn wij?

‘Baskuul’ in Eindhoven bestaat uit een hecht team van zo’n 21 professionals op het gebied van accountancy, belasting- en bedrijfsadvies. Wij zijn een eigen(-wijze) onderneming, die welbewust geen deel uitmaakt van “een grote club”. Samen presteren is ons motto. Daarbij richten wij ons met name op het midden- en kleinbedrijf. Het ontzorgen van de klanten wordt hier al enkele tientallen jaren nagestreefd. Kwaliteit, korte lijnen, een informele en professionele benadering en tenslotte ondersteuning op maat is wat wij onze klanten graag bieden. Kom je bij ons werken, dan maak je deel uit van een team dat hierin gelooft en dit elke dag opnieuw waarmaakt.

Heb jij interesse?

Diversiteit en gelijke kansen voor iedereen: dat vinden wij heel belangrijk. Daarom ontvangen we graag jouw sollicitatie, als je voldoet aan onze wensen.

We lezen in jouw motivatiebrief graag hoe jouw kwaliteiten aansluiten. Heb je vragen over de procedure, arbeidsvoorwaarden of inhoudelijke vragen? Edwin Heeger staat je graag te woord via 0654247599 of Wester Koot via 0616332635.

Acquisitie stellen we niet op prijs.