Het is een uitdaging, zelfstandig ondernemen. Toch gaan velen dit avontuur aan.  Sommigen bouwen een onderneming op vanuit het niets, anderen nemen een bestaand bedrijf over. Op welke wijze er ook gestart wordt, elke ondernemer loopt regelmatig tegen zaken aan die om expertise vragen. Vragen die spelen op korte én lange termijn.

Deze deskundigheid heb je niet altijd zelf in huis. Daarnaast kan het voorkomen dat je vanuit je functie niet geheel objectief tegen zaken aankijkt. Een goede reden om een externe adviseur te raadplegen voor bedrijfsadvies.

VASTE ADVISEUR

Twijfel je over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf of heb je graag een keer contact over je vragen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Baskuul Adviseurs is een goede gesprekspartner op het gebied van ondernemingsvraagstukken en bedrijfsvoering. Vragen van financiële, fiscale en/of bedrijfseconomische aard kunnen – dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in uiteenlopende branches – snel en effectief worden beantwoord. Wat ook prettig werkt: er is een vaste adviseur betrokken bij jouw onderneming. Deze professional is helemaal op de hoogte van jouw specifieke situatie, waardoor je altijd een advies op maat krijgt.

Baskuul Adviseurs werkt met ondernemers uit verschillende branches in het midden- en kleinbedrijf, evenals vrije beroepsbeoefenaren. Hierdoor kunnen we een grote diversiteit in kennis en expertise bieden.