Bedrijfsadvies

Dé bedrijfsadviseur van Eindhoven en omstreken!

Bedrijfsadvies

Zelfstandig ondernemen

Zelfstandig ondernemerschap is niet voor iedereen weggelegd. Er zitten niet alleen veel haken en ogen aan het opstarten van een onderneming, maar ook aan het succesvol maken ervan. Toch zijn er veel ondernemers die de stap wagen en die zich het ondernemerschap eigen maken. Sommigen bouwen een onderneming op vanuit het niets, anderen nemen een bestaande onderneming over en gaan daarmee verder. Op welke wijze er gestart wordt, is niet zo relevant. Want elke ondernemer loopt regelmatig tegen zaken aan die om expertise vragen. Echter, die expertise heeft men zelf niet altijd in huis. Daarnaast kan het voorkomen dat je als ondernemer niet geheel objectief meer tegen de zaken aankijkt. Ook dit kan een goede reden zijn om een externe adviseur te raadplegen voor bedrijfsadvies.

Kansen zien en pakken

Laat geen kansen voor jouw onderneming liggen en laat je op tijd adviseren door een van onze experts. Zo ben jij goed voorbereid op de toekomst. Twijfel je over mogelijkheden binnen jou bedrijf of heb je graag een keer contact over jouw vragen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Tip: Volg onze LinkedIn pagina voor gratis informatie en tips voor ondernemers!

Bedrijfsadviseur als gesprekspartner

Als advieskantoor zijn wij een goede gesprekspartner op het gebied van ondernemingsvraagstukken en bedrijfsvoering. Vraagstukken van financiële, fiscale en/of bedrijfseconomische aard kunnen dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in uiteenlopende branches snel en effectief worden opgelost. Ook zorgen wij ervoor dat er een vaste adviseur is betrokken bij jouw onderneming. Zo weet je zeker dat jouw adviseur alles weet van jouw specifieke situatie, waardoor je een advies op maat krijgt. 

Begeleiding & expertise

Onze specialisten begeleiden ondernemers in het realiseren van hun plannen en ambities op zowel korte als lange termijn. Onder onze relaties bevinden zich ondernemers uit verschillende branches in het midden- en kleinbedrijf, evenals vrije beroepsbeoefenaren. Dagelijks hebben we te maken met verschillende ondernemingsvormen. Denk aan de ZZP-er, eenmanszaak, vennootschap onder firma, besloten vennootschap, stichting, maatschap en coöperatie. Hierdoor kunnen we een grote diversiteit in kennis en expertise bieden. 

Wat bieden we nog meer?

Advisering en opzetten juridische structuren

Opzetten en begeleiding resultaat- en liquiditeitsprognoses

Begeleiding aan- en verkoop ondernemingen

Bedrijfswaarderingen

Bedrijfswaarderingen, bedrijfsopvolgingen of beëindigingen

Opzetten en begeleiden financieringsaanvragen

Overeenkomsten en hulp startende ondernemers

Direct contact

"*" geeft vereiste velden aan

Bedrijfsadvies Eindhoven en omstreken