Baskuul Belastingadvies

Dé belastingadviseur van Eindhoven en omstreken!

Baskuul is dé betrouwbare belastingadviseur van Eindhoven! Vanuit ons kantoor aan de wildeman 14 te Eindhoven werken onze experts elke dag met veel plezier aan vele verschillende vraagstukken op belastingtechnisch gebied. Voor de eenmanszaak, V.O.F., B.V. of andere rechtsvormen kent de belastingwet voor onze adviseurs geen geheimen! Pro-actief advies op maat is de standaard. Benieuwd? Neem contact op of lees snel verder!

Periodieke aangiftes

VPB - Vennootschapsbelasting

De vennootschapsbelasting speelt bijvoorbeeld bij jouw B.V., N.V., of coöperatie.
Onze experts hebben ruime ervaring met complexe vraagstukken en dragen zorg voor een correcte en zo voordelig mogelijke afhandeling van de VPB verplichtingen van jouw bedrijf.

BTW - Belasting toegevoegde waarde

De btw is een belastingvorm waarbij, zoals de naam al aangeeft, over de toegevoegde waarde belasting is verschuldigd. De btw, of omzetbelasting, kan in sommige gevallen lastige en tijdrovende situaties met zich mee brengen. De btw-wetgeving kent geen geheimen voor onze belastingadviseurs en zij helpen jou hier dan ook graag mee!

IB - Inkomstenbelasting

Iedere Nederlander krijgt in principe te maken met de inkomstenbelasting. Naast de particuliere aangifte, spelen ook eventueel de jaarstukken van jouw V.O.F. of eenmanszaak een rol. Onze experts hebben de kennis in pacht en zorgen ervoor dat jouw blauwe envelop er zo gunstig mogelijk uitziet!

LB - Loonbelasting

De loonbelasting is de belasting die geheven wordt over het loon van werknemers. De loonbelasting wordt ingehouden door de werkgever bij uitbetaling van het loon. Ook de loonbelasting kan een lastige maar vooral tijdrovende klus zijn, zeker bij een groter aantal werknemers. Onze salarisadministrateurs dragen zorg voor de salarisadministratie van jouw bedrijf.

Incidentele aangiftes

Erfbelasting

Een erfenis brengt vaak heftige emoties mee. En dan komt de erfbelasting ook nog eens om de hoek kijken. Laat het aan onze belastingadviseurs over en voorkom narigheid.

Schenkbelasting

Schenken is één van de manieren om een familielid of iemand anders financieel te kunnen helpen. Naast het belastingvrije deel dat afhangt van de relatie tussen gever en ontvanger, is schenkbelasting verschuldigd. Onze belastingadviseurs zorgen voor een snel en juist advies en dragen zorg voor de aangifte.

Dividendbelasting

Ook de dividendbelasting kent geen geheimen voor onze belastingadviseurs. Van de uitkeringstoets tot aan de aangifte kunnen zij jou voorzien van het juiste belastingadvies.

Belastingadvies Eindhoven en omstreken

Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.