Vacature belastingadviseur

Heb jij een aantal jaren ervaringen als belastingadviseur? Weet jij met jouw advies en kennis de klanten en collega’s te overtuigen? Dan hebben wij een vacature voor jou!

32-40 uur per week

Wat voor werkzaamheden?

Als belastingadviseur ben je verantwoordelijk voor fiscale vraagstukken van onze klanten en onze collega’s.

 • Je beoordeelt en controleert belastingaangiften en maakt de belastingaangifte zelf als het om specialistische vraagstukken gaat.
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd belastingadvies aan onze klanten en collega’s.
 • Je hebt contact en overleg met de belastingdienst en andere organisaties.
 • Je volgt relevante wijzigingen in wet- en regelgeving en deelt dit proactief met de rest van de organisatie.
 • Je doet verbetervoorstellen voor de dienstverlening en interne processen.
 • Je coacht en geeft inhoudelijk leiding aan de junior belastingadviseur.

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf goed kunt ontwikkelen. Je krijgt daarom de ruimte voor cursussen, trainingen en opleidingen en kun je doorgroeien naar Senior Belastingadviseur.

Voor jouw werk- en privébalans hebben wij flexibele werktijden en kun je thuiswerken. ”Als jij een keer thuis moet blijven omdat de bezorger elk moment (lees: van 08:00 tot 18:00) kan komen, hoef je niet een dag vrij te nemen’.

“Geen dag ziet er als belastingadviseur hier hetzelfde eruit, elke dag zitten vol met nieuwe kansen en mogelijkheden.”

Met wie werk jij samen?

Je werkt nauw samen met de fiscale afdeling en de relatiebeheerders. Je hebt ook contact met de directie en andere collega’s.

 •  

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een afgeronde opleiding fiscaal recht/fiscale economie op minimaal hbo-niveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als belastingadviseur.
 • Je bent in staat de klant en collega’s mee te nemen in jouw advies.
 • Je werkt nauwkeurig.

Heb je interesse maar nog niet de juiste ervaring? Kijk dan snel naar onze vacature van junior belastingadviseur.

Ben je nog studerend en heb je een aantal jaren ervaring? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Binnen Baskuul hebben we ook mogelijkheden voor studenten.

Hoe maken wij jou blij?

Door echt samen te presteren, een informele organisatiecultuur en oog voor een goede werk- en privébalans door flexibele werktijden. Verder mag je rekenen op:

Naast samen presteren vinden we het belangrijk om samen leuke dingen te doen. We organiseren daarom jaarlijks uitjes, etentjes en kleine evenementen.

Wie zijn wij?

Baskuul bestaat uit een hecht en gemotiveerd team van zo’n 22 professionals op het gebied van belasting- en bedrijfsadvies. Samen presteren is ons motto. Daarbij richten wij ons met name op het midden- en kleinbedrijf. Het ontzorgen van de klanten wordt hier al enkele tientallen jaren nagestreefd. Kwaliteit, korte lijnen, een informele en professionele benadering en ten slotte ondersteuning op maat is wat wij onze klanten graag bieden. Kom je bij ons werken, dan maak je deel uit van een ambitieus team en een organisatie die jouw ontwikkeling en werk- en privébalans belangrijk vindt.

Heb jij interesse?

Diversiteit en gelijke kansen voor iedereen: dat vinden wij heel belangrijk. Daarom ontvangen we graag jouw sollicitatie, als je voldoet aan onze wensen.

We lezen in jouw motivatiebrief graag hoe jouw kwaliteiten aansluiten. Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kun je terecht bij Daan Haarmans, Corporate Recruiter via 06 26552826. Heb je nog inhoudelijke vragen? Martijn Kanters, belastingadviseur staat je graag te woord via 06-51665991

Acquisitie stellen we niet op prijs.
Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.