IK GROEI NIET MEER

Als je met je onderneming wilt groeien, dan zal je een groeistrategie moeten bepalen. Immers, groeien gaat niet vanzelf. Niet alleen een goede marketing is hierbij belangrijk; ook je financiële plannen en prognoses spelen een grote rol. Groei is voor elke ambitieuze ondernemer een punt van aandacht.

Als je wilt groeien, moet er een balans zijn tussen de aandacht voor het ondernemen, het managen en het uitvoeren. Het dagelijkse (uitvoerende) werk vraagt vaak zoveel aandacht, dat er geen tijd meer is om plannen te maken voor de lange termijn. Ondanks dat dit nodig is om de onderneming te laten groeien. Daarom is het verstandig om regelmatig afstand te nemen en met andere mensen over je onderneming te praten, de adviseurs van Baskuul kunnen hier een rol in spelen.

Groei brengt inspanning en risico’s met zich mee, maar ook voordelen. Groei kan ervoor zorgen dat er een betere continuïteit ontstaat door een grotere spreiding van opdrachten. Er ontstaan meer mogelijkheden om klanten aan te trekken, aangezien er meer geld vrijkomt voor commerciële activiteiten.

Advies op meerdere vlakken

Ook voor vraagstukken die samenhangen met groei, kunnen de adviseurs van Baskuul toegevoegde waarde bieden. Het kan zijn dat je wilt gaan samenwerken met externe partijen of dat de kosten goed bekeken worden op mogelijke besparingen. Maar ook met de gevolgen van uitbreiding van producten en diensten of juist het specialiseren op een beperkt aantal producten en diensten, kunnen wij met je meedenken.

Met onze kennis op het gebied van ondernemerschap, financiën en wet- en regelgeving kunnen wij een belangrijke adviesrol vervullen. Specifiek voor het vereenvoudigen van je administratie, de tijdigheid van cijfers en het opstellen van een financieel plan en prognose ben je bij ons aan het juiste adres.

Volg het voorbeeld van vele succesvolle ondernemers en zet samen met ons de volgende stap met jouw onderneming. Neem gerust contact op voor vragen of een kennismaking!

Tip: Bekijk ook eens onze LinkedIn pagina voor gratis tips en nieuwtjes! Daarnaast delen we ook regelmatig blogs van onze experts op onze website.

Laten we samen presteren!

Het Baskuul team

CONTACT EN MEER INFORMATIE

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan contact op of maak direct een afspraak in onze agenda! Bekijk ook onze LinkedIn en Facebook pagina om kennis met ons te maken.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Edwin!