Disclaimer

 

 

Baskuul B.V. bezit het auteursrecht op de informatie die via www.baskuul.nl wordt verstrekt. Het is daarom niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Baskuul B.V.

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker.

De toepassing van de informatie en de gevolgen daarvan hangen af van ieders persoonlijke situatie. Baskuul B.V. wijst elke aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden, wij stellen dat zeer op prijs!

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites, organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als je naar deze externe sites gaat, verlaat je de Baskuul B.V. website en ben je gebonden door de gebruiksregels die gelden voor de sites die je bezoekt. Baskuul B.V. is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.