Disclaimer

 

 

Baskuul B.V. bezit het auteursrecht op de informatie die via www.baskuul.nl wordt verstrekt. Het is daarom niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Baskuul B.V.

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker.

De toepassing van de informatie en de gevolgen daarvan hangen af van ieders persoonlijke situatie. Baskuul B.V. wijst elke aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden, wij stellen dat zeer op prijs!

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites, organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als je naar deze externe sites gaat, verlaat je de Baskuul B.V. website en ben je gebonden door de gebruiksregels die gelden voor de sites die je bezoekt. Baskuul B.V. is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.