Financiële administratie

Dé financiele administrateur van Eindhoven en omstreken!

Financiële administratie

24/7 up-to-date

Met ons online boekhoudpakket bieden wij een administratie die doorgaans binnen 24 uur up-to-date is en blijft. Daardoor heb je op elk moment inzicht in je administratie. Niet alleen via de pc, maar ook vanaf je telefoon of tablet. Dankzij een speciale applicatie kun je eenvoudig en snel kleine bonnen fotograferen en doorsturen naar jouw administratie. Hierdoor hoef je niet langer op zoek naar verloren bonnetjes en kun je je administratie op eenvoudige wijze bijhouden. Ook is het mogelijk om openstaande debiteuren en crediteuren op elk gewenst moment te bekijken. Door deze werkwijze heb jij altijd en overal inzicht in de cijfers die jij wilt zien.

Ontzorgen

Wij begeleiden jou en nemen werk uit handen. In hoeverre? Dat bepaal jij helemaal zelf! Wij streven er naar onze klanten volledig te ontzorgen op administratief gebied, maar doe jij liever ook wat zaken zelf dan is dat geen probleem en helpen wij waar nodig.

Hoger niveau

Het is de basis van je bedrijf; je kunt niet zonder. De financiële administratie is verplicht en geeft de voortgang van je bedrijf aan. Maar tóch is de financiële administratie voor de meeste ondernemers iets wat zij liever aan de kant schuiven. Het bijhouden van de administratie kost namelijk veel tijd, kan ingewikkeld zijn en levert niet direct geld op. Met onze online boekhoudpakketten lossen dit graag voor jou én jouw onderneming op.

Persoonlijke touch

Wij begeleiden jou graag naar een juiste verwerking van jouw financiële administratie, op een manier die jou bevalt. Ongeacht of je de administratie liever zelf verwerkt en daar hulp bij wilt of het liefst de volledige administratie uit handen geeft: het kan allemaal! Door onze verschillende pakketten kies jij precies waar jij hulp bij wilt en hoeveel hulp je wilt. 

Dé financiele administrateur van Eindhoven en omstreken!

Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.