FINANCIËLE PLANNING

Wil je (meer) inzicht in je inkomsten en kosten, nu en in de toekomst? Hoe je onderneming er ook voor staat, het is altijd belangrijk om naar de toekomst te (blijven) kijken. Zodat je weet of je financiële plannen haalbaar zijn, wanneer gestelde doelen bereikt kunnen worden, of je kunt stoppen met werken op het moment dat jij voor ogen hebt en/of wat zijn de gevolgen bij overlijden, scheiding en/of arbeidsongeschiktheid. Vaak is de verwachting die je zelf hebt, niet in lijn met de realiteit. Onder meer vanwege de grote hoeveelheid factoren die van invloed kunnen zijn. Een financiële planning kan je daarbij helpen zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Samen met jou bekijken wij graag hoe je financiële situatie er op dit moment voor staat en hoe dit in de toekomst door zou zetten, wanneer één of meer van bovenstaande scenario’s zich zou afspelen. Daarnaast kunnen we de gevolgen laten zien bij tegenvallende jaren, maar ook bij jaren die boven verwachting zijn.

SAMEN AAN TAFEL

Wij gaan niet met elkaar aan tafel zitten om het verhaal te vertellen wat jij het liefst wilt horen, maar geven je een betrouwbaar en realistisch beeld van wat er te verwachten valt in jouw specifieke situatie. Hierdoor neemt het risico dat je een verkeerde verwachting hebt en over een aantal jaren onverwacht in de problemen komt of kansen weggooit, flink af.

Wil jij graag inzicht in jouw situatie en je financiële toekomst in beeld krijgen? Maak dan snel een afspraak met één van onze specialisten en kom vrijblijvend een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken.

Een financiële planning geeft ondernemers rust!

Tip: Volg ook onze LinkedIn pagina voor tips en nuttige informatie!

Het Baskuul team

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Martijn!

Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.