Vacature Junior Belastingadviseur

Wil jij graag doorgroeien als belastingadviseur en hier ook de tijd en ruimte voor krijgen? Weet jij met jouw advies de klanten en collega’s te overtuigen? Dan hebben wij een vacature voor jou!

32-40 uur per week

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Als junior belastingadviseur ondersteun je de belastingadviseur bij het adviseren van onze klanten en collega’s over fiscale vraagstukken en het opstellen van belastingaangiftes.

  • Je beoordeelt en controleert belastingaangiften.
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd belastingadvies aan onze klanten en collega’s.
  • Je hebt contact en overleg met de Belastingdienst en andere instanties.
  • Je volgt relevante wijzigingen in wet- en regelgeving en deelt dit proactief met de rest van de organisatie.
  • Je doet verbetervoorstellen voor de dienstverlening en interne processen;

Jouw ontwikkeling en werk- en privébalans vinden wij belangrijk. Je krijgt jaarlijks ruimte voor cursussen, trainingen en opleidingen en je wordt begeleid door ervaren collega’s zodat jullie van elkaar kunnen leren.  Ook kun je doorgroeien naar Belastingadviseur en naar Senior Belastingadviseur. Daar helpen wij je graag bij.

Voor jouw werk- en privébalans hebben wij flexibele werktijden en kun je thuiswerken. ”Als jij een keer thuis moet blijven omdat de bezorger elk moment (lees: van 08:00 tot 18:00) kan komen, hoef je niet een dag vrij te nemen’.

“Geen dag ziet er als belastingadviseur hier hetzelfde eruit, elke dag zitten vol met nieuwe kansen en mogelijkheden.”

Wat neem je mee?

Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand die het vak van belastingadviseur wil leren. Daarom kun je reageren als je

  • een afgeronde opleiding fiscaal recht/fiscale economie op minimaal hbo-niveau hebt of;
  • je hebt minimaal 3 jaar ervaring als assistent-accountant.

Daarnaast ben je in staat de klant en collega’s mee te nemen in jouw advies en werk je nauwkeurig.

Ben je nog studerend? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij hebben ook mogelijkheden voor studenten.

  •  

Hoe maken wij jou blij?

Door echt samen te presteren, een informele organisatiecultuur en oog voor een goede werk- en privébalans door flexibele werktijden. Verder mag je rekenen op:

Naast samen presteren vinden we het belangrijk om samen leuke dingen te doen. We organiseren daarom jaarlijks uitjes, etentjes en kleine evenementen.

Wie zijn wij?

Baskuul bestaat uit een hecht en gemotiveerd team van zo’n 25 professionals op het gebied van belasting- en bedrijfsadvies. Wij zijn een eigen(-wijze) onderneming, die welbewust geen deel uitmaakt van “een grote club”. Samen presteren is ons motto. Daarbij richten wij ons met name op het midden- en kleinbedrijf. Het ontzorgen van de klanten wordt hier al enkele tientallen jaren nagestreefd. Kwaliteit, korte lijnen, een informele en professionele benadering en ten slotte ondersteuning op maat is wat wij onze klanten graag bieden. Kom je bij ons werken, dan maak je deel uit van een ambitieus team en een organisatie die jouw ontwikkeling en werk- en privébalans belangrijk vindt.

Heb jij interesse?

Diversiteit en gelijke kansen voor iedereen: dat vinden wij heel belangrijk. Daarom ontvangen we graag jouw sollicitatie, als je voldoet aan onze wensen.

We lezen in jouw motivatiebrief graag hoe jouw kwaliteiten aansluiten. Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kun je terecht bij Daan Haarmans, Corporate Recruiter via 06 26552826. Heb je nog inhoudelijke vragen? Martijn Kanters, belastingadviseur staat je graag te woord via 06-51665991

 

Acquisitie stellen we niet op prijs.