VEELZIJDIGE KANTOORCOÖRDINATOR

‘Baskuul’ in Eindhoven bestaat uit een hecht team van zo’n vijfentwintig professionals op het gebied van accountancy, belasting- en bedrijfsadvies. Wij zijn een eigen(-wijze) onderneming, die welbewust geen deel uitmaakt van “een grote club”. Samen presteren is ons motto. Daarbij richten wij ons met name op het midden- en kleinbedrijf. Het ontzorgen van de cliënten wordt hier al enkele tientallen jaren nagestreefd. Kwaliteit, korte lijnen, een informele en professionele benadering en tenslotte ondersteuning op maat is wat wij onze klanten graag bieden.

Ons kantoor is rijp voor verdere groei en zoekt een nieuwe schakel op het gebied van communicatie (intern en extern), efficiency en hrm. De directie ontzorgen via breed initiatief, regie en begeleiding op diverse gebieden. Op jou kan ieder bouwen. Voortgang wordt feilloos bewaakt en afspraken staan als een huis. En loopt het anders dan gewenst of verwacht, dan los jij deze puzzel creatief en professioneel op.

Deze nieuwe functie is ontstaan vanuit groei en de als vanzelfsprekend steeds verdergaande automatisering. Werken met verschillende software en cijfermatig inzicht is voor jou geen probleem en je gaat graag aan de slag met kansen om processen nog beter te stroomlijnen. Hoe kunnen we de communicatie (nog beter) vastleggen en sturen? Lijstjes, rapportages en ‘formats’. Dat zijn de dingen waar je graag je stempel op drukt. Niet alleen op de grote lijn mee-denken, maar zeker ook verdiepen en mee-doen. Want wij koesteren een bedrijfscultuur van eigen verantwoordelijkheid. Zaken oppakken, mogelijk eerst uitproberen en aansluitend steeds verder professionaliseren. In het belang van cliënt en organisatie. Een hands-on en veelzijdig persoon, met oog voor detail is wat wij zoeken.

·         Voor de drie vennoten ben jij het “rustpunt” met wie zij kunnen lezen en schrijven. Je mag zeker een sprankelend dynamisch persoon zijn, positieve energie is welkom. Tegelijk vertrouwt de directie er graag op dat werkelijk ook wordt opgepakt wat als actiepunt is ingebracht. Jij ontzorgt met hoge betrouwbaarheid.

·         En als iets na oprechte pogingen echt niet kan, dan sta jij voldoende stevig in je schoenen om ook een keer “nee” te zeggen.

Een extern assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Onze wensen?

Welke werkzaamheden kan jij verwachten?

Jouw stap naar een prachtige nieuwe uitdaging:
De veelzijdige kantoorcoördinator van Baskuul Accountants & Adviseurs! 75%

Waar wacht je nog op?

Solliciteer direct.

Je komt te werken in een hecht en ambitieus team en in een verrassend leuk pand aan de rand van Eindhoven. Hier kan jij je ambities waar maken en zal je jezelf snel thuis voelen. Daarnaast bieden wij jou goede toekomstperspectieven met goede arbeidsvoorwaarden. Wij verwelkomen jou graag in onze organisatie waarin weinig sprake van hiërarchie is. Kom kennis maken, dan zetten wij vast de koffie klaar!

Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.