Financieel Administratief Medewerker

Werk je nauwkeurig en wil je jouw vaardigheden verder ontwikkelen als Administratief Medewerker?
Dan hebben wij een fulltime functie voor jou.

32-40 uur per week

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Als Financieel Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor de (online) administratie van onze klanten en verzorg je het voorbereidende werk voor de assistent-accountant en de relatiebeheerder. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Zelfstandig uitvoeren van administraties voor onze klanten.
  • Begeleiden van klanten bij het gebruik van het (online) boekhoudpakket en ondersteunen bij het inrichten van administraties.
  • Voorbereiden van aangiften omzetbelasting.
  • Beantwoorden van klantvragen telefonisch, per e-mail of op kantoor.

Wij hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling en de balans tussen werk en privé. Daarom bieden wij jaarlijks ruimte voor cursussen, trainingen en opleidingen. Je wordt begeleid door ervaren collega’s, waardoor jullie van elkaar kunnen leren.

Voor een goede werk-privébalans bieden wij flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken. Bijvoorbeeld, als je een dag thuis moet blijven vanwege een pakketje dat komt, hoef je geen vakantiedag op te nemen.

Loonadministratie Baskuul Eindhoven

“Samen denken in oplossingen.”

Wat neem je mee?

  • Relevante HBO-opleiding (een MBO-opleiding met een jaar werkervaring bij een accountants- of administratiekantoor is ook voldoende)
  • Handig met IT en een sterke focus op automatisering
  • Ervaring met Exact Online en Yuki is een groot voordeel
  • Jouw persoonlijkheid sluit aan bij die van je toekomstige collega’s: vriendelijk, hulpvaardig, leergierig, innovatief, een fan van MKB-ondernemers en gericht op samenwerking en kennisdeling.
  • Daarnaast is het essentieel dat je nauwkeurig, detailgericht, klantgericht en analytisch bent.

Hoe maken wij jou blij?

Naast samen presteren in een informele organisatiecultuur bieden wij:

Wie zijn wij?

Baskuul bestaat uit een hecht en gemotiveerd team van ongeveer 25 professionals op het gebied van accountancy, belasting- en bedrijfsadvies. Wij zijn een eigenzinnige onderneming, gericht op het midden- en kleinbedrijf. Kwaliteit, korte lijnen, een informele en professionele benadering, en ondersteuning op maat zijn onze kernwaarden.

Heb jij interesse?

We lezen in jouw motivatiebrief graag hoe jouw kwaliteiten aansluiten. Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kun je terecht bij Renée Petiet, Recruiter via 06 – 50017456

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.