Innovatie Award Exact 2023

Op 3 oktober 2023 was de elfde editie van de Exact Cloud Award verkiezing. Tijdens deze verkiezing worden er in totaal vier prijzen uitgereikt in diverse categorieën, namelijk de Cloud Award, Innovatie Award, Samenwerking Award en de Crowd Award.

Hieronder leggen we je graag uit wat de categorieën precies inhouden:

  • Crowd Award, deze prijs is een publieksprijs en nominatie zal plaatsvinden door de klanten van de accountant via de Cloud Barometer
  • Innovatie Award, een vooruitstrevend kantoor op gebied van automatisering met de software van Exact
  • Samenwerkings Award, deze prijs kan gewonnen worden door degene die zijn kantoor op de beste manier laten samenwerken met de software van Exact
  • Cloud Award, het kantoor dat op bovenstaande drie onderdelen het beste scoort en hiermee de overall award wint!

Het is een avondvullend programma met een heerlijk diner en bijzondere acts. Tijdens deze avond zet Exact letterlijk de winnaars in de spotlights. Vandaar ook de benaming het spotlight diner.

Baskuul Adviseurs werd in de spotlights gezet en mocht hierbij de Innovatie Award in ontvangst nemen. Accountancy van morgen (het platform voor accountants en administratiekantoren) zegt het volgende hierover:

“Baskuul Adviseurs is daarnaast de terechte winnaar van de Cloud Award voor Innovatie, oordeelt de jury: “Baskuul is een pionier geweest in de volledige transitie naar de Accountancy suite van Exact Online. Tijdens hun ontdekkingstocht zijn ze een voorbeeld geweest voor andere kantoren, waarbij de opgedane kennis hartelijk gedeeld werd. Hierdoor is zowel hun eigen transitie als die van andere kantoren soepel verlopen.”  Aldus Accountancy van morgen.

Wij zijn dan ook namens ons kantoor ontzettend trots op dit behaalde resultaat.