Bedrijfsadviseur bij Baskuul Adviseurs Eindoven

Met 22 jaar ervaring in de accountancy is Manon Mateussen (39) een ervaren kracht bij Baskuul Adviseurs. Na haar opleiding tot administrateur leerde ze het vak in de praktijk bij verschillende accountantskantoren. Inmiddels werkt ze 12,5 jaar bij Baskuul, waar ze is doorgegroeid tot relatiebeheerder. “Ik heb veel contact met klanten.”

Complexe jaarrekeningen en advieswerk, Manon draait haar hand er niet voor om. Als relatiebeheerder werkt ze veelal voor bedrijven met vaak ingewikkelde vraagstukken. “Als vast aanspreekpunt kunnen klanten mij direct bereiken, telefonisch of via e-mail. Ik bezoek klanten ook regelmatig en houd tevens tussendoor contact. Als ik niet direct een antwoord heb, hebben collega’s dit vaak wel. Baskuul Adviseurs heeft veel expertise in huis. Ik bundel vragen en speel deze door naar de juiste collega. Het antwoord koppel ik weer terug naar de klant.”

KENNIS
Manon werkt graag bij Baskuul Adviseurs en kan haar werkgever aanbevelen bij midden- en kleinbedrijven. “We zijn een informeel en laagdrempelig bedrijf met veel kennis in huis. We hebben veel persoonlijk contact met klanten en werken met verschillende, gebruiksvriendelijke softwarepakketten. We hebben voor iedereen een passend pakket.”

Wil jij graag kennismaken met Manon of met een van onze andere bedrijfsadviseurs? Neem dan contact op via 040-2810371.