Bedrijfsadministratie

Is je administratie bijhouden een hele klus en wil je meer tijd bezig zijn met ondernemen? Onze collega Mariska legt je in onze blog uit waarom de samenwerking met Baskuul Adviseurs jou de oplossing biedt.

De administratie van je bedrijf bijhouden. Veel ondernemers vinden dit ingewikkeld. Anderen kunnen de tijd er niet voor vinden. Voor veruit de meesten is het een klus die zij graag uitbesteden aan een professional.

Baskuul Adviseurs heeft alle kennis in huis. En hoe prettig is het dat een ervaren administrateur jouw administratie overneemt en zorgt dat deze volledig en volgens de regels gebeurt?

Een ander voordeel: een administrateur kan je dankzij zijn of haar kennis over wetgeving en fiscale regels zelfs geld opleveren. En komen wij ergens niet uit? Er is altijd een fiscalist in huis. Zo kun jij je richten op wat jij het liefst doet: ondernemen!

OPLOSSINGEN
Baskuul Adviseurs denkt in oplossingen. Samen met jou kijken we naar een voor jouw bedrijf passende oplossing. Wil je een deel van je administratie zelf doen om bijvoorbeeld kosten te besparen? Dat kan. Wil je liever dat wij je hele administratie overnemen? Dat kan ook. Baskuul kiest voor maatwerk.

MAATWERK
Baskuul Adviseurs levert ook maatwerk met veel verschillende softwarepakketten. Er is altijd een pakket dat bij jouw bedrijf past.

Kies je voor Baskuul of wil je meer weten over onze afdeling administratie? Neem dan contact op met Mariska Verkuijlen via e-mailadres mariska@baskuul.nl of neem een kijkje op onze website www.baskuul.nl