Salarisadministratie

Dé salarisadministrateur van Eindhoven en omstreken!

De salarisadministratie

Dagelijks up-to-date

Met de loonadministratie software van Baskuul kunnen werkgevers en administratief medewerkers in het MKB (onafhankelijk van CAO) eenvoudig en efficiënt de salarisadministratie en alle personeelsgegevens beheren. Altijd up-to-date voor belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot verzuim en verlof, daarnaast wordt het aflopen van proeftijden en contracten worden automatisch gemeld. En… je mist nooit meer een verjaardag of jubileum van je medewerkers.

Ook voor medewerkers

Niet alleen voor de werkgever is het online software pakket makkelijk, maar ook voor de medewerkers. Zij kunnen ook gebruik maken van het online platform als zij dit willen. Met behulp van een persoonlijke inlogcode en de applicatie kunnen zij eenvoudig hun salarisstroken en jaaropgaven inzien, verlof aanvragen, declaraties indienen en/of adresgegevens wijzigen. Wil je graag meer over onze salarisadministratie weten of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met een van onze experts.

Tijdrovend

Salarisadministratie wordt door ervaren ondernemers als een tijdrovende en ingewikkelde klus ervaren, daarom wordt deze dan ook vaak uitbesteed. Ook HR-administratie is een klus die ondernemers liever niet zelf doen. Om dit veelvoorkomende probleem op te lossen, hebben wij een online softwarepakket die jou als ondernemer tijd en kosten bespaart. Deze online software kan de HR- en salarisadministratie eenvoudig en overzichtelijk regelen. Gegevens zoals contracten, verlofbriefjes, Excel bestanden en meer kunnen digitaal verwerkt worden. Daarnaast kunnen deze gegevens worden opgeslagen in een veilige cloud-omgeving.

Inzicht

Ondernemers hebben graag inzicht in zaken die om hen heen gebeuren. Met onze online salarisadministratie heb je 24/7 inzicht in jouw administratie. Je kunt toegang verkrijgen via je pc, tablet of smartphone, hierdoor heb je altijd inzicht in jouw administratie waar en wanneer het jou uitkomt.

Bekijk hoe het werkt!

Introductie

Werknemer

Werkgever

Light-pakket

Medium-pakket

Pro-pakket

Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.