“Wat mijn specialisme is? Communicatie. Ik houd altijd korte lijntjes met klanten en collega’s.” Aan het woord is Daniëlle van der Smitte (50), relatiebeheerder/MKB-adviseur bij Baskuul Adviseurs.

Daniëlle omschrijft haar werk in één woord als divers. “Dit geldt voor de werkzaamheden die ik doe en de klanten die ik ondersteun. Ik heb een aantal grote bedrijven waarvoor ik werk. Maar ik sta ook veel kleine ondernemingen bij. Die afwisseling vind ik leuk.”

Hoewel Daniëlle voor sommige relaties alleen de jaarrekening opmaakt, zorgt ze ervoor dat ze met iedereen contact heeft. “Ik bel regelmatig met cliënten, meestal voor de maand- of kwartaalaangifte. Ik maak dan een praatje en geef de klant meteen de mogelijkheid een vraag stellen die hij of zij misschien zou laten liggen tot het einde van het jaar. Ik vind klantbinding heel belangrijk en ben daarin proactief.”

Daniëlle is ook graag in contact met collega’s. “Ik ben graag op de hoogte van hun werkzaamheden. En als ik iemand kan helpen, doe ik dat. Mijn collega’s zijn leuk en de sfeer bij Baskuul Adviseurs is goed.”

‘Wij houden ondernemen leuk’

SPECIALISME
Daniëlle heeft door een eerdere baan veel kennis van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Deze wet moet voorkomen dat criminelen via hun bankrekeningen geld witwassen dat ze met misdaad hebben verdiend. “Voordat Baskuul Adviseurs een nieuwe klant accepteert, controleer ik deze. Ook ben ik aanspreekpunt in het geval van ongebruikelijke transacties. Dat is een specialistische taak die ik graag doe en waarvan ik veel kennis heb.”

Ze vervolgt: “Baskuul Adviseurs denkt in alle opzichten mee met klanten. Wij kunnen een complete boekhouding uit handen nemen of slechts een klein gedeelte. Wij geven ondersteuning waar de behoefte van de klant ligt. Hij of zij bepaalt. Maar hoe dan ook: wij houden ondernemen leuk.”

Baskuul sluit zich aan bij OAMKB

Belangrijk nieuws! Baskuul Adviseurs sluit zich aan bij oamkb

Al jaren streven wij ernaar om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Bij Baskuul geloven we in betrokkenheid, meedenken en voortdurende optimalisatie. Om deze kwalitatieve dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om een strategische stap te zetten naar de toekomst: Baskuul Adviseurs is nu onderdeel van oamkb.