tips februari 2020

Tips februari 2020


De eerste twee maanden van 2020 zitten er alweer bijna op. Daarom hebben onze experts weer de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje gezet. Waarschijnlijk zitten er ook voor jou mooie tips bij!

Tips februari 2020
Ga direct naar het PDF-bestand!

Zorg dat je voordeel haalt uit deze tips en ook tijdig actie onderneemt. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan helpen onze adviseurs jou natuurlijk graag!

De actiepunten zijn onder andere:

Getrouwd: direct een stuk armer!

Sinds 1 januari 2018 is de standaard omtrent trouwen veranderd. Dit gebeurd namelijk niet standaard meer in gemeenschap van goederen, maar in beperkte gemeenschap van goederen. Aanbrengst blijft hierdoor bijvoorbeeld buiten de gemeenschap. Toch kan dit aparte situaties opleveren.

Lees er alles over in het artikel >>>

Controleer de WOZ-beschikking!

De WOZ-beschikking geeft de waarde van de woning of het gebouw aan. De WOZ-beschikking van dit jaar geeft de waarde aan per 1 januari 2019. Op basis van deze beschikking worden de gemeentelijke heffingen, inkomstenbelastingen en andere belastingen bepaald. Loop de beschikking dus na en maak tijdig bezwaar als je het niet eens bent met de beschikking.

Lees er alles over in het artikel >>>

Toets periodiek jouw pensioenregeling!

De pensioenregeling van personeel is dynamisch en heeft periodiek onderhoud nodig. Wijzigingen moeten doorgevoerd worden, maar dit gebeurd niet altijd. Daarom is het verstandig om de pensioenregeling periodiek na te lopen.

Lees er alles over in het artikel >>>

Misschien heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel, neem dan contact op met één van onze experts. Kom vrijblijvend op gesprek om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Veel leesplezier,

Het Baskuul team!