Naast Yuki werkt Baskuul veel met het boekhoudpakket Exact Online. Waarom? Mariska Verkuijlen, assistent-accountant bij Baskuul, werkt al bijna zes jaar vol tevredenheid met het pakket en vertelt er graag meer over.

Exact Online groeit mee

“Exact Online biedt wat klanten nodig hebben in één geïntegreerd online pakket. Het biedt specifieke oplossingen voor MKB’ers in allerlei sectoren. Denk bijvoorbeeld aan productie, projecten, handel en zakelijke dienstverlening. Exact Online zorgt voor het pakket dat het beste bij elke afzonderlijke klant past. Een werkwijze die perfect past bij Baskuul, want wij stemmen onze dienstverlening af op de wensen en behoeften van onze klanten.

Er is veel mogelijk in Exact Online. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijk online boekhoudpakket. Er kunnen zoveel modules toevoegen als de klant wil. Dus als zijn of haar onderneming groeit, groeit Exact Online mee.”

Veel voordelen

“De voordelen? Exact Online is altijd up-to-date en overal online beschikbaar, zowel op pc’s als via de mobiele app op smartphones. Het softwareprogramma neemt zoveel mogelijk uit handen. Dankzij de functie ‘scan en herken’ herkent het programma bonnen en inkoopfacturen en verwerkt deze automatisch. Baskuul kan een koppeling met de bank maken. De bankmutaties worden dan automatisch ingelezen. Er kan tevens gefactureerd worden. Als klanten de verkoopfacturen via e-mail verstuurd, kan een link worden toegevoegd, waardoor met éen druk op de knop betaald kan worden. Zodra Exact Online geopend wordt, is er een dashboard. Hierdoor is in éen oogopslag duidelijkheid over de taken en informatie die de aandacht vereisen. Exact Online ontzorgt klanten, samen met de dienstverlening van Baskuul. ”

Exact wordt door medewerkers van Baskuul ervaren als zeer gebruiksvriendelijk. Wij werken dan ook graag met dit softwarepakket.

Wat is jouw ervaring met Exact online? Welke tips heb jij? Laat het ons weten.