Tips voor ondernemers mei 2019


Zoals je van ons gewend bent weer een update: onze tips voor ondernemers mei 2019! Dit keer zitten er ook tips tussen voor elke belastingbetaler. Laat je verrassen door de tips van onze experts en zorg dat je klaar bent voor de toekomst.

Vind in dit artikel al onze tips voor ondernemers van mei 2019 en zet een stap vooruit met jouw onderneming! Laten we samen presteren, omdat ook jouw onderneming dat verdiend!

Inhoud (klik voor artikel):

  1. Ondernemer, jouw tips!;
  2. DGA, jouw tips!;
  3. Alle tips voor werkgevers en werknemers!;
  4. tips voor elke belastingbetaler!

Zie hoe jij met deze tips jezelf en jouw onderneming verder professionaliseert, maar ook jouw groeimogelijkheden ontdekt. Wil jij meer weten over bovenstaande tips of heb je nog andere vragen, twijfel niet en neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook is het mogelijk om via onze contact pagina van de site een afspraak rechtstreeks in onze agenda te maken.

Zorg dat je daarnaast op de hoogte blijft van updates die in de toekomst zullen volgen. Op onze website zijn regelmatig nieuwe blogs te vinden met gratis relevante informatie voor ondernemers. Volg ons ook op LinkedIn en Facebook waar we regelmatig interessante content plaatsen.

Nog een extra tip: Wil jij zonder abonnementskosten informeel maar serieus netwerken? Neem eens een kijkje bij Loods61! Elke vrijdag vanaf 17:00 uur kan iedere ondernemer binnenlopen en is diegene welkom om met de andere ondernemers kennis te maken en te netwerken.

Zijn er nog onderwerpen waar jij graag meer over wil weten? Laat het ons vooral weten, zodat wij één van onze experts kunnen inzetten om alle nuttige informatie voor jou in een kort en duidelijk verhaal neer te zetten! Uiteraard staan wij ook open voor alle feedback die jij op onze artikelen kan en wil geven.

Veel leesplezier,

Het Baskuul team!

Hoe vond jij deze post?

Laat het ons weten

Sorry dat deze post niet nuttig voor jou was

Onze content verbeteren wij samen met jou