tips februari 2020

Tips mei 2020


2020 zal ons bijblijven als het jaar waarin corona de wereld in zijn greep nam. Omdat we nu nog midden in deze crisis zitten, kunnen jullie vast hier en daar wat hulp gebruiken. Daarom staan hier de belangrijkste aandachtspunten van de corona maatregelen of fiscaal en financieel gebied op een rijtje.

Tips mei 2020
Ga direct naar het PDF bestand!

Zorg dat je voordeel haalt uit deze tips en ook tijdig actie onderneemt. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan helpen onze adviseurs jou natuurlijk graag!

De actiepunten zijn onder andere:

Ondernemer in coronatijd

De wereld is in korte tijd totaal veranderd door de uitbraak van het corona virus. Langzaam maar zeker werd duidelijk dat ook wij te maken zouden krijgen met de heftige gevolgen van dit virus. Voor veel ondernemers staan de werkzaamheden gedeeltelijk, of zelfs helemaal, stil. Daarom zijn er steunmaatregelen getroffen door de overheid.

Lees er alles over in het artikel >>>

Een B.V. in coronatijd

Ook als directeur-grootaandeelhouder kan behoorlijke last ondervonden worden van de corona gevolgen. Ook voor DGA’s zijn daarom steunmaatregelen getroffen. De belangrijkste maatregelen en ontwikkelingen vind je hier terug.

Lees er alles over in het artikel >>>

Werkgevers en werknemers in coronatijd

De afgelopen maanden kwam er veel extra op het bord van de werkgever te liggen. Mogelijk zijn er nauwelijks inkomsten maar de loonkosten en premies van werknemers lopen wel gewoon door. Ook hier heeft de overheid ingegrepen om enigszins een helpende hand te kunnen bieden.

Lees er alles over in het artikel >>>

Wil jij naast deze tips van mei 2020 altijd op de hoogte blijven?

Volg ons dan op LinkedIn en Facebook. Regelmatig posten wij hier interessante tips en actueel nieuws. Daarnaast kan je ook onze nieuwsbrief periodiek ontvangen. Nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dat kan hier! Laat je e-mailadres achter net onder de video en schrijf je in!

Misschien heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel, neem dan contact op met één van onze experts. Kom vrijblijvend op gesprek om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Veel leesplezier,

Het Baskuul team!